Søg
Søg
Close this search box.

Prismatch

Du er garanteret den bedste pris

14 dages prøveperiode

På alle scootere og el-kørestole

Dansk Support

Nem og tilgængelig kundesupport

Gratis Levering

Gratis levering til døren

Loading...

A3 – Manuel og Elektrisk Kørestol

Dette er vores mest populære kørestol, som er kendt for dens kraftige motorer, store hjul og alsidighed til en rigtig god pris.

Den har to kørefunktioner; selvfremdrift som fungerer som en træningsfunktion. Dvs.du kan selv køre A3, som en manuel kørestol med dine arme. Det hjælper dig til, at forlive aktiv og i god form.  A3 har 2 x 250W motorer. Den har ca. 30% mere motorkraft end de fleste andre motorer. Den har 2 store hjul, som er stødabsorberende og som klarer uregelmæssige veje med sikkerhed og fasthed.  Alt i alt, får du i A3 utroligt meget power, brugervenlighed og køreglæde til en fantastisk pris

Disse egenskaber gør A3 til en af vores mest solgte modeller:

 • Kan nemt foldes sammen. Når den er foldet, fylder den 50% mindre.
 • Den har aftagelige fodstøtter for nem adgang.
 • Store baghjul for mere komfort og en følelse af behagelighed takket være affjedringen.
 • Elektrisk selvfremdrift til at træne dine arme.
 • Robust, sikker og kan tilpasses enhver overflade til alle omstændigheder.
 • Meget økonomisk model – men med masser af power og i robust ståldesign

kr.8.000,00

Kategorier

Ikke på lager

Loading...

Beskrivelse

DESIGNET TIL AKTIVE MENNESKER

Du kan selv skifte fra elektrisk til selvkørende tilstand. Med en simpel drejning af et håndtag placeret i midten af ​​de store baghjul, uden hjælp eller at skulle rejse dig fra stolen, kan du nemt benytte den selvkørende funktion. Denne funktion giver dig mulighed for selv, at  trække med dine arme, og dermed dyrke sport og holde dig i form. Når du har fået dagens motion, kan du simpelt og nemt skifte over til den elektriske tilstand igen. Du bestemmer helt selv, hvordan du til enhver tid vil bevæge dig rundt, uden at gå på kompromis med et sundt liv.

 

NEM OG KOMFORTABEL  IND- OG UDSTIGNING 

De aftagelige fodstøtter, kan nemt tages af ​​eller skubbes til siden uden besvær. Dette gør denne kørestol til en af ​​de nemmeste at bruge ved ind- og udstigning. Slut med udfordringer, der gør din dagligdag svær.

 

LAD IKKE NOGET STOPPE DIG

A3 el-kørestolen har to funktioner, der adskiller den fra andre mindre kørestole. Den første, er dens store hjul for nemt at køre over bump. Udstyret med en affjedringsmekanisme designet til at absorbere vibrationer på stier og ujævne veje. Den anden, er et anti-roll system til at gå op og ned af trin med total stabilitet. Dette er en fuldstændig ideel kørestol til aktive mennesker, der nyder friheden ved at kunne motionere og være ude i naturen.

En anden egenskab, som adskiller den, er dens to kraftige 250W motorer. Tilsammen giver de 30% mere kraft end andre køretøjer tilbyder. Kraft, komfort og den forstærkede sikkerhed med to bremser er kendetegnende for kørestolen. Bremserne består af en automatisk elektromagnetisk bremse og en manuel for mere kontrol. A3-kørestolen er det ideelle køretøj til udflugter og weekendture ud af byen.

 

STOR VÆRDI FOR PRISEN

En af de store fordele ved den elektriske A3-kørestol er prisen. Den har en kraftig motor, som du ikke finder i mange andre modeller. Med et stærkt design, der kan tilpasses til enhver overflade, vejrforhold og en rækkevidde på op til 20 km til en meget overkommelig pris, er denne kørestol helt optimal til dig der søger komfort, design og funktionalitet.

 

Yderligere information

Materiale

Stål

Dimensioner (cm)

108x67x91

Længde (cm)

108

Bredde (cm)

67

Højde (cm)

91

Dimensioner (foldet)

80x42x73

Mulige Farver

Blå, Rød, Sort

Rækkevidde (km)

20

Hastighed Km/h

6

Motorkapacitet (Watt)

500

Vægt uden batterier (kg)

33

Batterivægt (kg)

8

Totalvægt med Batterier (kg)

39

Aftagelige Batterier

Ja

Foldbar

Ja

Vægt kapacitet (kg)

120

Opladetid

6-8 Timer

Med Joystick

Ja

Med Fjernbetjening

Nej

Elektrisk & Manuel

Ja

Sikkerhedssele

Ja

1 anmeldelse af A3 – Manuel og Elektrisk Kørestol

 1. GP

  Grete Pedersen

  A3 kørestolen er virkelig god. Den kan både skubbes og kører elektrisk, hvilket er smart. Den er let at folde sammen og tage med i bilen. Hjulene er store, så den kører godt, selv på dårlige veje. Den er ikke for dyr og virker rigtig solid. Det er rart, at den kan køre langt på en opladning. Det gør hverdagen lettere.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ring til vores kundeservice - de sidder klar på telefonen

Morten Overgaard

Kunderservice, Partner

Hasse
Simonsen

Kunderservice, Partner

Vores kunder er glade for vores kundeservice